Barszcz czerwony z uszkami/
Wyślij kartkę w prosty sposób!
Treść kartki:
Menu:
15:00 Dwudaniowy obiad:
Barszcz czerwony z uszkami/
Pikantna zupa rybna
Filet z piersi indyka sous vie podany z musem brzoskwiniowo imbirowym, ziemniaki opiekane w
ziołach, warzywa blanszowane
18:00 Dania gorące w formie bufetu:
• Pierogi z kapustą i grzybami,
• Bitki wieprzowe w sosie pieprzowo rozmarynowym,
• Tagiatelle w kremowym sosie z borowikami,
• Kapusta wigilijna z podgrzybkami
Przekąski zimne:
Łosoś na plackach cukinii
Ryba po grecku
Śledź w trzech odsłonach: z cebulką,
po kaszubsku, ze śmietaną i z jabłkiem
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Półmisek wędlin tradycyjnych
Pieczone plastry schabu z farszem
chrzanowo jajecznym
Pasztet w trzech odsłonach z domowymi
marynatami
Sałatka z kurczakiem z rusztu podana
z miksem sałat, żurawiną oraz sosem
miodowo musztardowym
Sałatka grecka: mix sałat, ser feta, oliwki, cebula, oliwa z oliwek
Deser:
Kluski z makiem
Zestaw ciast bankietowych/ różne rodzaje
03-12-2024 11:55